Fitnesslinjene endelig framme til Tiger Muay Thai treningssenteret i Phuket

Etter langt om lenge og lengre enn langt kom vi endelig fram til Tiger Muay Thai treningssenteret i Phuket. Reisen gikk knirkefritt, men etter 27 timer var de fleste klar for å være framme. Vi skjekket oss inn i leilighetene og så fikk en omvisning på treningssenteret. Søndager er stengt for trening, og det passet oss egentlig ganske bra siden de fleste gikk som zombier på det tidspunktet. Allikevell brukte vi resten av dagen til å utforske området, noen på marked, noen på strand og noen ved basseng kanten.

Mandag var morroa i gang. Mangen startet dagen med Yoga kl. 0630, mens andre spiste en god frokost på Tiger Grill før Crossfit stod for tur. Der var det fokus på press styrke, og det tok ikke mer enn en 10min AMRAP før vi låg på gulve i en dam av svette. (Det er varmt i Phuket…om du ikke visste det). Noen fikk også teste Submission wresteling for første gang, det var en utfordring på intim sonen, også ganske svett (Det er veldig varmt i Phuket…om du ikke visste det).
Etter morgen øktene dro en gjeng på stranda i dag. Litt fun in the sun er viktig for restitusjonen 🙂 men for mye fun in the sun fører til stor grad av solbrenthet (det er varmt i Phuket…om du ikke visste det). Johannes har også endelig blitt Yoga frelst, på kvelds samlingen la han ut om hvor fantastisk bra det var, og han følelser seg nå balansert og i ett med omgivelsene.
Vi har det bra, og klar for mer svette i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *