Fotballinja på tur

Vi dro på fjellet på Ål for å komme oss vekk noen dager. Her skulle vi finne ut hvem som var linjas «mesterens mester». Undertegnede hadde laget til mange forskjellige typer konkurranser. På vei opp var det på med munnbind og inn å handle for turen. Og når en skal handle for en stor gruppe, da trengs det mat. Med flotte hjelpere gikk dette veldig greit.

Fremme på hytta som vi hadde leid så var det å fordele rom og komme oss i gang med konkurransene. Her skulle det gis ut poeng med en gang.

Første kvelden var det å bruke topplokket som gjaldt.

Neste morgen var det å stå opp til en flott frokost. Etter frokost fikk elevene kun 20 minutter til å gjøre seg klar til fysiske øvelser.

De fikk i første oppgave å finne ut hvor mange staver som de fant + antall baller – flasker. Og når en i tillegg hadde gitt hver stav en pris på 2 kroner og ballene kosta 5 kroner og lagt ut både store og små flasker, ja da gikk det litt i surr for noen.

Styrke og utholdenhet ble også gjennomført i løpet av dagen. I tillegg til quizer og smaksprøver både av chips, brus og sjokolade.

Kvelden ble avslutta med fotball på tv.

Etter 2 overnattinger på fjellet bar det hjem igjen til ei god futsaløkt.

Undertegnede er veldig fornøyd med gjengen og takker for en flott tur.

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *