En flott treningsleir for Fotball Europa er over

Det er alltid spennende å dra på treningsleir med fotballelever på Idrettsskolen Numedal Folkehøgskole. I disse tider da det er vanskelig å dra ut av landet må vi gjøre det beste ut av det her i nærheten.

Undertegnede har jobbet for at vi skal få en best mulig uke.

På mandag dro vi tidlig fra skolen i minibussen. God stemning fra starten av. Vi stoppet på Uvdal for å spille fotballgolf og frisbeegolf. Og selvfølgelig var det konkurranse.

Fotballgolfen ble vunnet av Thomas og Haakon med Sara og Stian på 3. plass.

Frisbeegolfen ble vunnet av Sigurd med Thomas og Stian på delt 2. plass.


En god start på uka.

Seier i skoleårets første fotballkamp

Fremme på Ål hadde vi 2 hytter som vi fordelte oss i, før det var grilling i finværet. Etter maten var det å slappe av litt før vi skulle gjøre oss klare til kamp. Vi hadde avtalt 7’er kamp.

Og for en kamp det ble, allerede etter 30 sekunder scorer Alexander årets første mål. Jeg ble meget imponert over begge lagene i denne kampen. Høyt tempo og mye bra spill. Vi var gode i denne kampen. Ballen gikk kjapt fra person til person, ingen brukte unødvendig tid med ball. Valgene med ball var bra og vi scora mange flotte mål. Vant 9-4. Da ble det sang og god stemning i bussen.

Tilbake på hyttene var det å få i seg litt kveldsmat før leggetid.

Pasningsferdigheter, teambuilding og koteletter med pommes frites på menyen

Tirsdagen startet vi med frokost ute i finværet. Før vi dro på trening, med vekt på pasningsferdighet. Vi fikk ei god økt her.

På ettermiddagen hadde vi teambuilding utenfor hyttene. 3 lag konkurrerte mot hverandre på forskjellige øvelser. Før grillmester Hedja og Vuk serverte koteletter med pommes frites.

En fin dag.

Seier til vår amerikaner Bjørn i minigolf

Onsdagen begynte som dagen før med nydelig vær og frokost ute. På treningen hadde vi avslutninger som fokus. Mange viste gode ferdigheter, mens en del har noe å gå på her.

Etter treningen så var det minigolf konkurranse. Her var vår amerikaner Bjørn uslåelig. Tok en solid seier.

Etter minigolfen var det opp på hytta å spise varme lapper. Måtte ha i oss litt mat før vi på kvelden hadde Taco og tippekonkurranse på landskampen mellom Norge og Nederland. Her stakk Vuk av med seieren.

God jobbing, godt samspill og «Ragnas time»

På torsdag måtte vi rydde hyttene før vi dro på trening. På økta var det spill som var fokus. Og det er så moro når gjengen jobber så godt og spiller god fotball sammen. Ball går fort, beveger seg hele tiden.

Etter økta var det tilbake til skolen for å ha en rolig kveld. Selvfølgelig med tv titting og Ungarn – England og Sverige – Spania på skjermen.

På siste linjetur dag var det «Ragnas time», ei knall god økt der Ragna hadde laga til mange  forskjellige styrkeøvelser ute.

U21 landskamp mellom Norge og Østerrike i Drammen

Etter middag dro vi til Drammen for å se landskamp mellom Norge – Østerrike i U21. Her fikk vi se en god kamp, der Østerrike var klart best i 1 omgang, mens Norge var best i 2 omgang. 3-1 seier til Norge var greit å ta med seg på veien hjem.

God stemning i minibussen når «pizzabakern» tok en tur innom bussen i Kongsberg.

Jeg må takke gjengen for en strålende treningsuke, og gleder meg til det som skjer fremover.

 

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *