Årets første fotballkamp ble en god gjennomføring

Årets første kamp er spilt for det nye årskullet. Frem mot denne kampen hadde vi kun 1 felles trening. Det var like godt å begynne med en gang.

Det var 14 spillere som var spente på hvordan dette ville gå.

De første 20 minuttene slet vi litt med å ha ballen i laget. Gjorde en del unødvendig feil. ROV gikk opp i en 1-0 ledelse etter en flott scoring av en tidligere Strømsgodset spiller.

Vi bestemte oss for å rulle ball litt mer i de bakre rekker for å få ROV høyere opp i banen, og så utnytte rommene. Dette lykkes vi med, samtidig som vi var flinkere i pasningspillet. Og vi var flinkere til å bevege oss kollektivt.

Richard scoret årets første mål. Etter dette så holder vi trykket oppe og spiller veldig bra fotball. Richard scorer sitt andre for dagen og vi går til pause med en 2-1 ledelse.

Stemningen er god til pause, og gjengen viser en flott entusiasme.

Vi bestemmer oss for å jobbe slik en gjorde de siste 25 minuttene av 1. omgang også i 2. omgang.

Det går ikke lang tid før vi går opp til 3-1 etter en ny scoring av Richard. Felles for målene er at de kommer etter godt samspill av laget.

Vi får kjapt en scoring i mot etter 3-1, slik at det står 3-2. Gutta og Nikoline girer bare opp et ekstra hakk etter den reduseringen og spiller god fotball. Etter nydelig kombinasjonsspill får vi straffe. Her kliner bare Didrik ballen kontant opp i nett taket.

Laget kjører på videre etter 4-2 og viser bra lagspill. Vi er gode på å være ledige og det er alltid mange pasningsalternativ. Richard scorer sitt 4. for dagen før Joakim avslutter scoringene og vi vinner årets første kamp 6-2.

Dette var en god start folkens. No skal vi bare bli enda bedre samkjørte og bedre trent så kan dette bli moro fremover.

Takk for en bra kamp!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *