Fotballkamper mot Rønningen folkehøgskole

I dag spilte vi dobbelkamp mot Rønningen folkehøgskole. Først en jentekamp så var det guttekamp.

God kamp av jentene

Jentene spilte 7 er kamp først. Her begynte kampen veldig jevnt, med muligheter til begge lag. Mye bra spill av begge lag. Var en god fotballkamp vi var vitne til.

Etter ca 20 minutter spill får vi innkast som Anita tar kjapt. Charlotte E går på et bra løp og kriger ballen i mål. Veldig bra gjort. Etter dette målet så tar vi mer og mer over kampen. Rett før pause så kommer vi på et bra angrep, der Charlotte har et godt skudd som keeper redder og gir retur. På returen er Live først og setter den flott i mål. Så vi går til pause med 2-0 ledelse.

2. omgangen er vi et mye bedre lag enn Rønningen. Her viser jentene enda mere presisjon enn i første omgangen. Jentene spiller til tider ut Rønningen og kommer i overtall etter overtall.

Vi er litt for forsiktige i siste tredjedel og brenner en del muligheter på det. Men vi kommer til disse mulighetene etter strålende spill. Vi har et angrep som er knallbra der vi begynner helt bakerst ved keeper og spiller oss frem til avslutning med få touch pr spiller som er involvert. Går skikkelig fort i lengderetningen.

Vi scorer 3-0 etter nok et godt angrep der spillerne gjør hverandre gode. No er det Lina som er frempå og setter inn en flott scoring fra skrå vinkel. Godt gjort. Jentene vinner fortjent 3-0. Veldig bra kamp jenter.

Guttene spilte disiplinert i forsvar

Gutta hadde fått med seg hvor bra jentene spilte når de skulle starte. Vi visste på forhånd at dette ville bli en forsvarsjobb på oss. Det er helt klart Rønningen som er det beste laget i denne kampen, og har ball mye.

Det som er imponerende av spillerne er hvor bra disiplinerte de er. Her jobber alle for at laget skal gjøre det best mulig. Lagdelene låg veldig bra og spillerne var ekstremt flinke til å holde riktig avstand til hverandre. Så det ble lite rom å spille seg igjennom for motstanderlaget. Rønningen scorer 1-0 etter 25 minutter noe som helt klart er fortjent. Spørsmålet var når ville mål nr 2 komme imot.

Spillerne som før hadde punktert når vi fikk mål i mot, jobba no for at laget skulle holde sammen. Noe det gjorde. Vi spiller knallgodt i forsvar og har en god keeper bakerst som er med på at vi taper 1-0. Dette var kjempefremgang for oss, som viser at laget er i utvikling. Og det er trossalt det som er viktig. Selv om det er moro å vinne fotballkamper så er det også moro å tape kamper der en spiller knallgodt mot bedre lag, noe vi gjorde i dag.

Bra forsvarskamp gutter.

Sigurd.

Én kommentar til “Fotballkamper mot Rønningen folkehøgskole”

  1. Kjekt å lese. Høres ut til å være godt i fremgang. Det er bare å være konsentrert og gi jernet på treningene fremover

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *