Fotballkamp mot Haugetun

Fotballkamp

Vi var spente på hvordan vi ville takle en kamp rett etter høstferien. Spillerne var gira på å vise seg frem i dag. Selv om ikke alle var helt «på» i oppvarmingen så var de fleste klare til kamp.

Det er kjekt å se at alle viser vilje med en gang dommeren blåser kampen i gang. Vi begynner kampen bra og viser gode ferdigheter. Men vi blir straffa hardt etter 5 minutter, og de går opp i 1-0. Rett etterpå så øker de til 2-0, selv om vi er fullt på høyde med dem.

Når en får en slik kalddusj så er det ofte at det går skikkelig galt. Men gutta dro i gang med skikkelig lagmoral og spilte seg bra inn igjen. Vi får som fortjent en redusering til 2-1 etter flott samspill av Lasse og Alexander der Lasse setter inn reduseringen. Før 1 omgangen er ferdig så scora Haugetun 1 mål til, slik at de går til pause med en 3-1 ledelse.

I pausen får spillerne skryt for jobben som er gjort, samtidig så tar vi opp at vi skal fullføre på en bra måte i 2 omgangen.

I 2. omgang så tar Haugetun mer over banespillet og skaper en del nesten muligheter. Når de går opp til 4-1 så er det ikke noe å si på det.

Men igjen så fungerer samspillet mellom Lasse og Alexander og vi reduserer til 4-2. Et kjempefint spill, der bevegelse og pasningsferdigheten står sentralt. Helt mot slutten av kampen så scorer vi et selvmål og taper 5-2.

Undertegnede er kjempefornøyd med spillerne i denne kampen. Viser en vilje og innstilling som er av stor fremgang. Det er viktig å skape utvikling, noe som blir vist i denne kampen.

Takk for kampen folkens. Moro med gode fotballkamper.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *