Vi har spilt 2 fotballkamper mot Haugetun

Så har vi spilt våre 2 første kamper mot et anna folkehøgskole lag. Alltid spennende å se hvordan vi står i forhold til de andre skolene.

Vi taper begge kampene, 4-0 og 3-1. Det er viktig å se bak resultatene. Og så må vi ikke tenke så mye på resultat, men se bak resultatet. Vi tenker utvikling og det er viktig.

I første kamp så styrte vi kampen i de første 20 minuttene. Vi var det førende laget og spilte bra ball. Men så gjør vi noen unødvendige personlige feil som blir straffa hardt. De scorer når vi gjør noen dumme feil.

Det positive i slike situasjoner er at vi skal lære av det. Utover i første kamp så blir vi for slitne og har ikke den kapasiteten som vi bør ha for å kjøre fullt på i en hel kamp. Selv om det blir 4-0 så er det mye positivt for laget vårt.

I kamp nr 2 så har en kun seg selv å takke for at det ble slik som det ble.

Etter å ha styrt kampen i 42 minutter der en leder 1-0 og de er redusert til 10 mann så gjør en igjen noen dumme feil som resulterer i 1-1 til pause. Dette er nok en av de beste omgangene vi har spilt i år. Lover veldig bra fremover.

I 2. omgangen så er det vi som har ballen mest, naturlig nok ved at vi er 1 mann mer. Holder balle bra i laget uten å skape for mange store muligheter. Mot slutten av kampen så får Haugetun 2 lette mål som de utnytter bra. Og vinner 3-1.

Se flere bilder på Idrettsskolens Facebookside

Sett vekk fra resultatene, noe vi skal gjøre så er det veldig mye bra i gjengen. Litt for ujevnt blant spillerne er det. Er mange som bør bruke høstferien godt til å trene bra. Vi må være klar over at «trening gir mening». Så får vi se hvem som står frem og vil mye fremover.

Vi gleder oss allerede til neste kamp.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *