U 21 landskamp mellom Norge og Irland

Fotballinja dro til Drammen for å se U 21 landskamp mellom Norge og Irland. Mange av elevene hadde aldri sett en landskamp før så da var det på tide å få sett noen av de gode gutta på samme alder som seg selv.

Selv om minusgradene var på plass så stor koste gruppa seg på kamp.

Kampen ble etter vår mening veldig bra. Norge kjørte til tider over Irland. Spilte fin fotball, og det var lite spark langt. I begynnelsen av 1. omgang så var det Norge som hadde ballen hele tiden. Og når Martin Ødegård scora etter ca 20 minutter var stemningen god blant elevene og de andre.

Alltid kjekt å være på kamp der diskusjonen blant elevene går. Mye læring i å se på kamper. Når Irland utligna til 1-1 var noen enige om at balltap på midten når en er på vei fremover og litt i ubalanse bak, ja da er det farlig å miste ball som en gjorde.

Vi har jo en fra Haugesund på linja, som selvfølgelig var fornøyd med at keeperen var fra samme plass. Men han var vel litt ute av riktig posisjon på det målet? Det som er ok er når praten går hele tiden.

Norge var og ok gode i 2. omgang og hadde ballen klart mest. Helt mot slutten av kampen blir vi alle stor fornøyde da Norge scorer det siste målet og vinner 2-1.

Vel hjemme igjen med minibussen er det hyggelig å høre elever si: «takk for kampen og turen».

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *