Siste reisebrev fra fotball i Danmark.

De 2 siste dagene her har vært veldig gode. Gjengen har trent veldig bra. På onsdag så kjørte vi en teknisk økt med litt spill, før en kjørte ei spilløkt på økt 2.

Mens i dag så kjørte vi ei boks økt som 1 økt, før vi avslutta treningsleiren med en fotballgolf på over 2,5 time. En fantastisk bane 20 minutter fra her vi bor. Har vært spilt EM i fotballgolf der. Vi laga 2 mannslag, der vi tok anna hver spark. Ble vunnet av 2 x SS-L, og da er de fornøyde.

Ellers har en i løpet av disse dagene hatt spillersamtaler. De siste samtalene kommer til å bli tatt på båten i morgen. Her tar en opp hva som en er fornøyd med til no, og hva som de må jobbe videre med.

No når treningsleiren går mot slutten må en som oppsummering si at en er fornøyd med leiren. Veldig godt samhold i gruppa, noe som er veldig viktig. En veldig bra kamp på tirsdag var vel høydepunktet for mange.

No ser vi frem mot en uke hjemme før høstferie. Neste uke har vi 2 kamper mot Haugetun. Første på mandag og så på onsdag. Kampene går på Lampeland.

 

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *