Siste dag i Danmark

En flott treningsleir går mot slutten. Stemningen i Danmark har vært enormt bra hele uken. På 1 økt i dag tidlig hadde Ballsport basketball, mens fotball linja hadde ei fotballøkt. Ballsport hadde både teknikk og spill på si økt, mens fotball hadde det samme på fotballøkta si.

Etter lunsj hadde vi avslutning av konkurransene i idrettshallen. 5 øvelser som hele laget måtte jobbe sammen med å gjøre det best mulig. God innsats på alle lag. Det var spennende i toppen før siste konkurranse. Til slutt fikk vi 2 vinnerlag som stakk av med premien. Kjekt med konkurranser når det er så bra innsats.

På ettermiddagen i dag var det gutta sin tur til å spille fotballkamp. Kamp mot Løkken. Dette ble litt av en batalje. Fryktelig mye ufint spill av Løkken. Etter en tidlig scoring av oss så fikk vi overtaket. Ørjan tok saken i egne bein og kom alene med keeper og scora sikkert. Mot slutten av omgangen kom Olav inn til sin første kamp. Og det tok ikke lang tid før han satte inn sitt første mål etter strålende spill. Viktig med gode bevegelser, noe Olav viste ved det målet. Helt på slutten av omgangen reduserer Løkken til 2-1. En bra omgang.

Det går ikke lang tid i 2 omgang før vi går opp til 3-1 ved Sander etter nok et bra angrep. Bra kollektivt spill. Løkken reduserer til 3-2, noe som blir slutt resultatet. Velfortjent seier til gutta.

Totalt har treningsuka vært veldig fin, og vi er fornøyde med at stemningen har vært så bra. Snille elever å være på tur med.

No er det bare en båttur fra Hirtsals til Larvik før det er høstferie. Alle håper på en rolig overfart.