Kamper for fotballinja

Selv om det er søndag på Idrettsskolen så spiller vi kamper.

Sist søndag så spilte både jentene og gutta hver sin kamp. Vi var så heldige å få kamper inne i 7 er og 9 er bane. I nærheten av oss har vi både Vikersundhallen og Hokksundhallen.

Jentene var først ute. Vi spilte mot Haugfoss, og var spente på denne 7 er kampen. Vi satte oss mål før kampen at vi skulle ha tempo i ball og bevegelse skulle være sentralt. Når vi hadde mulighet til å gå fremover så skulle vi ta muligheten.

Allerede med en gang så var jentene på hugget. Rett i angrep og mål med en gang. Da var kampen satt fra vår side. Jentene har en første omgang som er helt rå i forhold til de måla vi satte oss før kampen. Vi leda 9-0 til pause etter mange strålende angrep og flotte mål.

2. omgangen skulle vi prøve å holde samme trøkk. Men vi falt litt ned i nivå. Noe som gjorde at vi gjorde ting litt vanskeligere for oss selv. Det skal også godt gjøres å spille så bra med det tempoet i 2 omganger. Vi vinner kampen 13-1. Fantastisk gjort av jentene.

På vei hjem igjen så var stemningen veldig god. Musikken til jentene er så som så.

Tilbake på skolen så var det bare til å hente gutta slik at de fikk komme seg på kamp. No var det Hokksund som stod på andre banehalvdel.

På forhånd var vi litt spente på hva gutta i dag ville få til. Har variert litt for mye i prestasjoner i det siste. Vi setter oss som mål akkurat det samme som vi hadde for jentene, i tillegg så skulle vi sette et høyt press på dem. Og gutta begynte også knallbra. Kom til muligheter med en gang. Og etter hvert så kom måla rullende.

Etter mye bra spill og et press på motstander høyt i banen så leda vi 5-1. Men så har vi 15 minutter med katastrofalt spill og de går opp til 7-5. Da er det ikke god stemning, men vi får 1 mål til før pause, slik at de leder 7-6. Vi har en prat i pausen om at vi ikke kan ha 15 slike minutter.

Gutta smelte skikkelig til i 2. omgang og leverte et spill som vi liker å se. Ballen gikk fort, og vi spilte som et lag med stor L. Målene rulla inn og vi spilte dem helt ut. Til slutt så vinner vi hele 17-8. Dette var mange sin første 9 er kamp noen gang. Men som mange sa, «dette var skikkelig moro».

Minibussturen hjem var som alltid helt knall med god musikk. Her har jentene mye å lære.

Takk for 2 flotte kamper i dag både jenter og gutter.

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *