Hola amigos, hombres, senors uno senoritas!

Herrefred så vi koser her i Salou, og i Cambrils park Sport village. Dagen i dag begynte som hver eneste dag her nede med en strålende god frokost. Magnus Brekke var kanskje den som koste seg aller mest under frokosten, da han slukte nedpå noen pannekaker med sjokopålegg på, som dessert etter en allerede stor frokostporsjon.

Det er viktig å kose seg mens man kan! Etter frokosten er det en kjapp liten pause før vi går oppover til det strålende treningsanlegget vi bruker.

Økta i dag bestod av en oppvarming i firkant og litt fysisk prepping, før vi spilte 4 lag på større områder enn i går. En god økt. De to første øktene har vi dermed hatt en del fokus på spill, dette endrer vi på i morgen. Da blir det en mer teknisk trening der vi skal ha pasninger, avslutninger og keepertrening i fokus. Vi gleder oss til den.

Andre økt i dag bestod, som i går, av tredeling mellom fotball, volleyball og basketball. På slutten av denne økta hadde vi en individuell konkurranse der presisjonen til elevene ble utfordret.

I finalen stod Finn Arne og Marius Hoff igjen, der begge traff og traff tverrligger i flere omganger. Spenningen steg i takt med stemningen rundt finaledeltakerne som medelevene skapte. Etter flere treff på rad misset til slutt Marius Hoff, og Finn Arne var kald som fisken og viste seg som den sterkeste og mest presise. Dermed stakk han av med en fin, liten og velfortjent premie. Vi gratulerer så mye!

Vi observerer støtt og stadig smilene og fornøyde elever, der de nyter både tilværelsen, hverandres selskap, det nydelige været og den gode maten. Stemningen er med andre ord kjempegod! De to lærerne er veldig fornøyde med starten av treningsleiren, og håper oppholdet vårt her i Cambrils Park fortsetter i samme spor.

Følg oss på instagram for flere oppdateringer, nye reisebrev kommer også etter hvert!
@fotball_idrettsskolen
@ballsport_idrettsskolen

Sigurd og Ørjan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *