Fotballkamper i Fredrikstad

Vi dro til Fredrikstad for å spille 2 kamper mot Haugetun. 2 dagerstur som alltid står på vårt program. Vi dro med 16 spillere. Minibussturer går veldig greit når det er god stemning i bussen.

Kamp 1 var det helt klart at Haugetun var det beste laget. Vi var veldig gode defensivt i store perioder av kampen. Men mister ballen offensivt på banen hvor det ikke er så lurt å miste ballen. Blir kontra litt i hjel. Og vi fikk noen i sekken pga dette. Offensivt så slet vi veldig i siste fase av banen.

Det som er veldig bra i fotballkampen er hvor flinke vi er til å ha riktig fokus på det vi skal gjøre. God stemning i laget og flinke til å holde humøret oppe. Selv om vi taper kampen 5-2 så viste noen frem gode ferdigheter.

I kamp 2 så var vi ute etter revansj. Allerede fra starten av så viste laget en innsats som var knallbra. Vi tok tak i kampen og var det førende laget. Vi tar ledelsen 1-0 ved Daniel etter en flott pasning av Martin.

Etter dette så kjørte vi på og skapte mange sjanser som burde vært satt i mål. Det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde ledet 3-0 etter de store sjansene vi hadde. Men her har vi et forbedringspotensial som det må jobbes med.

Etter hvert så kommer Haugetun mer med i spillet og de setter inn på en Brasilianer som viser store ferdigheter som ingen andre på banen har. Han scorer 2 mål og har en assist, noe som gjør at vi taper kampen 3-1. I denne kampen så må vi si oss kjempefornøyde med spillet. Er bare målene som mangler. Og vi jobber videre med utvikling, så da har vi noe å jobbe med fremover.

Det som imponerer mest på denne turen er SAMHOLDET i gjengen. Og det er viktig i et fotballag. Her har en tatt mange steg i det siste. Til stor glede for alle.

No ser vi bare fremover til neste kamper og turneringer.

TAKK FOR EN FIN TUR.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *