Fotballinja tar snart påskeferie

Etter vinterferien så har fotball linja hatt veldig mange gode treningsøkter. I 3 uker har vi no kjørt veldig bra på. Stort sett har det vært Futsal inne i vår flotte hall.

Det som har vært så bra i disse ukene er at vi har hatt mange folk på treningene. Få spillere som er skade eller syke. Og da blir det bra trøkk. I tillegg har vi hatt med oss tidligere elever på treningene.

Vi har i disse ukene lagt vekt på tempo i både ball, og at vi skal utnytte kontringene når de kommer. Utnytte ubalanse i forsvar. Her har vi sett en veldig fin fremgang.

I tillegg har vi hatt kamp i denne perioden. Vi skulle hatt 2 kamper til, men disse har blitt utsatt. De blir tatt igjen etter påske.

Vi har også andre ting vi har gjort i denne perioden. Dristighet og mot i svømmehallen var en suksess. Her fikk vi se mange som utfordra seg selv. Ble en veldig bra økt. Så har vi også kjørt en del trenerkurs som må gjøres for å fullføre kurset. Mange gode diskusjoner når vi har dette.

No blir det å fullføre uka, før vi tar påskeferie. Rett etter påske er vi kun 2 dager på skolen før vi drar på treningsleir til Kypros. Der skal vi trene 13 fotballøkter + noen andre økter. Dette er noe vi alle gleder oss til.

Vi ønsker alle en riktig god påskeferie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *