Fotballinja koser seg på Kypros

Her går det strålende. I går kjørte vi på med ei hard spilløkt på morgonøkta, mens vi kjørte pasning/avslutning/keepertrening på 2. økta. Begge øktene ble bra gjennomført. På økt 2 stod keeper Petter helt enormt bra i mål. Skikkelig artig å se en keeper som var så på hugget.

På kvelden i går så hadde vi en sosial tivolikveld. Her fikk først Martin og Jan Thomas premien sin. En tur opp i sling shot. Etter dette var det små konkurranser. Etter tivoli ble det champion League på tv. Her såg vi kampen Man C mot Liverpool.

En bra dag med andre ord.

I dag begynte vi med en god frokost før vi dro på kamp mot et Kypriotisk U-19 lag. Her var vi klare til å gjøre en bra kamp. Vi fikk kjørt oss skikkelig i begynnelsen av kampen. Og det gikk ikke lang tid før vi låg under både 1,2 og 3-0. Litt lette mål i mot.

Etter dette så tok vi bra over, og begynte å skape sjanser. Etter en flott corner av Sander og en bra heading av Alan så reduserte vi til 3-1. Vi fortsatte å kjøre på og det gikk ikke lang tid før vi fikk enda et mål av Oskar.

2. omgangen var en bra omgang av begge lag selv om det ikke ble mål. Vi klarte å holde et bra trøkk i hele omgangen og skapte bra med målsjanser. Dette ble en kjempekjekk fotballkamp. Og en fantastisk innsats av våre gutter.

Se flere bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

2. økt kjørte vi fotballtennis. En grei 2. økt etter en hard kamp. No ser vi frem til gode økter de siste dagene.

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *