Fotballinja har vært med på futsalturnering i Oslo

Etter jul så har det vært en lang periode med futsal. Vi har trent oppimot turnering i Oslo og vår egen turnering. Hvem som skal spille på de 2 lagene vi stiller er avhengig av, holdning, tilstedeværelse, prestasjoner, lagspiller osv. En skal vise seg fra positive sider for å være med på et lag som skal prestere i turneringer.

Vi stod opp tidlig for å komme seg avgårde til Oslo. Allerede 5 på 7 var alle klare. Og da er undertegnede fornøyd. Det er et godt tegn.

Fremme i Oslo ble vi tatt godt imot. Undertegnede syns det var skikkelig kjekt å treffe gamle kjente. Astrid Lødemel tok oss vel imot.

Spillerne virka klare til en flott dag.

Første kamp så var det 1. laget som spilte. En kamp jeg syns vi styrte og burde utnytte til vår fordel. Vi taper kampen unødvendig. Er ikke godt nok på i det avgjørende spillet.

Lag 2 sin første kamp ble en bra opptur. Her skapte vi mange muligheter og holdt tett bakover. Og når muligheter blir til mål så er vi fornøyde. Vinner kampen lett.

Kamp 2 for 1. laget ble ganske lik den første kampen. Er for mye slurv når vi kommer i overtall og klarer ikke å utnytte dette. Og vi slipper inn for lette mål. Da ender det med tap.

2. laget sin 2. kamp viser de en knall god innstilling og jobber veldig godt. Men taper for et bedre Haugetun 1. lag. En kjekk kamp der vi får se god lagmoral.

1. laget sin siste kamp styrte en fra begynnelsen av. Og er det førende laget. Etter 1-0 ledelse så har en brukbar kontroll på kampen, og bør sette nr 2. Men gjør ikke det. Istedenfor så utligner Rønningen mot slutten av kampen. Dvs at lag 1 er ute av turneringen.

2. laget må vinne sin siste kamp for å gå videre. Møter Ringerike. Her er det jevnt veldig lenge før vi tar over og scorer 1 mål. Etter dette så blir det litt mer trøkk i kampen, før vi igjen scorer et mål og vinner 2-0. Og er videre.

I kvartfinalen møter lag 2 tidligere elever fra Rønningen og har ikke mulighet. Jobber veldig alle sammen, men taper kampen velfortjent. Taper mot et mye bedre lag rett og slett.

En lærerik turnering som vi tar med oss videre inn mot neste helgs turnering.

Men før den tid så skal vi til Fredrikstad å spille 2, 11’er kamper på kunstgress. Blir en kjekk opplevelse som vi gleder oss til.

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *