Fotballinja har spilt kamp mot Grenland

Ny kamp og nye muligheter til å spille en bra fotballkamp. Oppvarmingen i dag var veldig bra. Alle var på hugget og ballen gikk fort fra person til person.

Når dommeren blåste i fløyta gikk vi ut i et enormt tempo. Det gikk kun 43 sekunder før vi gikk opp i ledelsen. Et enormt bra kollektivt press førte til at ballen havna hos Håkon som dundra den i mål.

Etter dette så fortsatte vi et bra trøkk. Etter hvert jevna kampen seg ut og spillet bølget frem og tilbake.

Fra 35 minutter og ut tok Grenland mer og mer over.
Vi blir baktunge mot slutten av 1. omgangen og det er velfortjent at Grenland utligner til 1-1 rett før pause signalet. En situasjon som vi burde avverget. Litt enkelt mål imot.

2. omgangen ble enveis kjøring fra Grenland sin side. De løp mye mere enn oss. De ville mye mere enn oss, da vinner en fotballkamper.

De hadde 11 spillere som løp hele tiden, mens vi hadde for mange som ikke bretter opp armene godt nok når det går imot.

At vi har spillere som ikke har dagen, gjør ikke noe så lenge de prøver sitt beste. De som ikke orker å løpe nok må gjøre noe med dette fremover. Komme seg i mye bedre form enn det mange er no.

Vi ble løpt i senk i 2. omgang. Det skal sies at Grenland var gode i 2. omgang og var med på å gjøre oss dårlige.

Vi slipper inn 3 mål i 2. omgang. 2 av målene er helt klart unødvendige, mens deres siste mål er et kjempeflott mål, der de spiller fin fotball. Bevegelse, slår på få touch og kommer i overtall som de utnytter.

Gutta var enige etter kampen at no måtte mange ta tak når det gjelder kapasitet. På treningene fokuserer vi på å bruke ball. Kapteintemaet kommer no til å ta tak og få med seg folk på ettermiddagen for å bli bedre trent.

Det er kun 1 uke til neste kamp, og den skal vi være klar til når signalet går.
Gode treninger fremover, der vi er avhengig av at alle er med å bidrar på en positiv måte.

Sigurd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *