Første kamp for fotballinja er unnagjort

Første kamp for året er unnagjort. Og det ble en spennende kamp. Vi stilte med 16 spillere i kampen. Det viktigste var at alle skulle få mye spilletid. Når en ble sliten så måtte en bli bytta ut. Og dette med sliten skulle vise seg å bli vår «akilles hel».

I begynnelsen av kampen så kjørte vi bra på og hadde god kontroll. Jørgen styrte laget veldig bra på midten. Tok kapteinansvar med en gang. Det var veldig bra trøkk og vi var først på så å si alt.

Etter god kontroll får vi et skudd som det blir gitt retur på, der er Morten bra frempå som en spiss skal være og setter inn årets første mål. Like etter får vi 2-0 noe heldig etter scoring av Jonas.

Dagens fineste mål kommer etter flott spill, der ballen går fort mellom flere personer. Og Adrian er den som avslutter med scoring.

I denne perioden er vi gode, og det er ikke ufortjent at vi leder 3-0. Vi får Jørgen skada i 1 omgang, noe som helt klart preger vårt spill. En kaptein som tar ansvar er viktig for et lag. Leder 3-0 til pause.

Etter pause så er det viktig å fortsette å trøkke på. Vi skal ha utvikling og ikke tenke så mye på dette resultatet. Og det er noe spillerne har fått beskjed om.

Vi får 4-0 ved Morten og styrer kampen. Fra 55 minutter så er det noe som skjer. Etter at vi har hatt full kontroll. Vi mister helt taket på kampen. Svene kommer inn i spillet, og gjør noen bytter, der flere rutinerte spillere viser at det å skjønne fotball er viktig. Svene styrer kampen ut, og det er ikke ufortjent at det står 4-4 når den gode dommer Ørjan blåser av kampen.

Vi må jobbe på videre og tenke utvikling. Ta med oss de gode periodene og lære av de periodene der vi er mindre gode. Det viktigste fremover er å få opp formen til en del av spillerne. Mange viser gode takter, og det er positivt. Kjekt også at Katrine som eneste jente kommer bra ut av dette.

Se flere bilder på Idrettsskolens Facebookside

SS-L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *