En flott IGP-helg er over

Det er skikkelig kjekt å få tilbake gamle elever på skolen, samt ha årets elever med på et arrangement. I år var det påmeldt 13 jentelag og 30 guttelag. Flesteparten av lagene var fra årets elever. Mens vi hadde et lag fra årskullet 14/15 og 7 lag fra fjorårets kull.

Fredagen ble åpnet med kveldsmat før vi hadde en minnemarkering for vår kjære Mats Daland som gikk bort i en tragisk ulykke i sommer.

Frakte gjenstander


Selve IGP ble satt i gang i idrettshallen kl. 21.45. Vi hadde en øvelse på fredagskvelden. Her skulle det fraktes «gjenstander» i 40 meter, før en måtte løpe tilbake 40 meter å hente en ny gjenstand.

Kunne ikke ta med seg mer enn 1 gjenstand omgangen. På denne øvelsen gikk de fleste skikkelig i kjelleren å tok ut alt de hadde. En flott innsats av absolutt alle.

Vinnere av konkurransen ble:
Jenter: Inga og Sofie, 15/16
Gutter: Torbjørn og Adrian H, 16/17

Bakkeløp

Lørdagsmorgen var det å komme seg tidlig opp for her skulle vi i gang med en lang dag med konkurranser.

1. øvelse på lørdag var bakkeløp. Her ble det mange løp for de som stod igjen til slutt. De som var på lag måtte løpe annenhver gang. Og var de blant de siste på løpene så var det ut av konkurransen.

Finalen ble vunnet av:
Jenter: Inga og Sofie, 15/16
Gutter: Håkon og Jørgen S, 16/17

Fargekode

2. øvelse var fargekode. Her stod en på en benk, og når en fikk en farge vist frem så måtte en enten hoppe frem, bak, sitte ned eller stå. Full fokus med andre ord.

Til slutt så var det Mari og Sigrid 16/17 og Eskil og Stian 16/17 som stakk av med seieren.

Etter dette var det en lunsj pause på 1,5 time. Folk fikk ta seg litt mat og drikke og gjøre seg klar til de siste 3 øvelsene.

Bordtennis


3. øvelse var bordtennis med ball. Her skulle begge på laget gå nærmest mulig 2 minutter mens de triksa med en bordtennisball på racketen.

Her var det høy fokus på å telle sekunder.

Nærmest 2 minutter kom:
Jenter: Inga og Sofie, 15/16
Gutter: Torbjørn og Adrian, 16/17

Henge lengst mulig på en «planke»

Etter dette var det klart for øvelse 4. Henge lengst mulig på en «planke». Begge på laget skulle henge, og en fikk tiden på den som hang lengst. Igjen var det Sofie og Inga som stakk av med seieren, mens på guttesida stakk Leo og Ashif av med seieren.

3000 meter

Siste øvelse var 3000 meter. En skulle løpe en runde på 300 meter før en skulle veksle med den andre på laget. Veksle hver 300 meter slik at alle løp 1500 meter hver.

Her ble det satt opp høyt tempo fra start av. Mange klarte å holde det høye tempoet ut 3000 meter, mens noen fikk det tungt etter å ha starta vel hardt. Men flott at en prøver.

På guttesida, her ble det delt seier: Håkon og Jørgen, Leander og Anders, begge 16/17. Mens på jentesida viste igjen Sofie og Inga klasse.

Bankett

På kvelden var det først middag og bankett før vi møtes i gymsalen til premieutdeling for de 3 beste lagene og øvelsevinnerne.

Vi fikk også høre flott musikk av Ida og Jørgen C, mens Cheerdance viste frem 2 flotte danser.

Resultatliste:
Gutter:

  1. Torbjørn og Adrian, 16/17
  2. Håkon og Jørgen, 16/17
  3. Leander og Anders, 16/17

Jenter:

  1. Inga og Sofie, 15/16
  2. Josefine og Serine, 16/17
  3. Kaia og Lovise 16/17 og Margunn og Lise, 15/16

Vi må takke alle for en flott helg sammen her på skolen. Alltid kjekt å se tidligere elever her på skolen. Samtidig er det flott å se årets elver som gjør en god innsats. Må også få takke alle dem som bidro som «hjelpere» under IGP. Viktige bidragsytere.

Ø&S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *