2 kamper på 2 dager for fotball linja

Fotball linja er for alvor i gang med kampene. No har vi spilt 2 kamper på 2 dager. Først mot Haugetun og så mot Holmestrand.

På forhånd hadde vi som mål og utvikle oss i riktig retning. Vi skulle heve spillet vårt fra tidligere, og høyne nivået spesielt på tempo i spillet.

I første kamp var vi ikke på i det hele tatt i første omgang mot Haugetun, og det straffer seg veldig. Vi slipper inn mål som er rett og slett fortjente. Blir springende i mellom dem og vi løper rett og slett for lite når vi har ball. Ballfører har ikke pasningsmuligheter på grunn av for mye stillstand.

2. omgangen mot Haugetun var laget ikke til å kjenne igjen. Her begynte ting å fungere noe som vi såg helt klart igjen i selve spillet. Bevegelsene satt mye bedre og da er det pasningsalternativer. Noe som vi utnytta bra. Vi scorer 2 mål i 2 omgangen. Totalt sett i denne kampen er vi veldig fornøyde med 2 omgangen, men ikke med første. Vi taper 6-2.

Allerede dagen etter så er det kamp mot Holmestrand. Og her var det med topp dommer Svein Erik Edvardsen med fløyta. Så å kjefte på en sånn god dommer var ikke vits i.

Også i denne kampen så er vi ikke på fra start av. Vi gjorde mange unødvendige feil i denne kampen og da blir vi straffa hardt.

I denne kampen så ble det for mange personlige feil på våre spillere. Og mot gode spillere så blir det mål. Vi blir for stasjonære i denne kampen, og merker nok veldig kampen fra i går.

Det som spillerne skal ha er at de aldri gir opp. For også her hever vi oss veldig i 2 omgang og scorer 2 fine mål. Slik at også resultatet i dag blir 2-6.

En flott opplevelse å få bli dømt av tidligere FIFA dommer Svein Erik Edvardsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *