Functional Fitness og Movement Culture har ankommet Thailand!

Etter over et døgn på reisefot var vi endelig fremme på Tiger Muay Thai treningssenter i Phuket. Første dag ble brukt til å se oss om på senteret og ellers i nærområdet. Noen tok også en ettermiddagstur til Nai Harn beach. Slitne som vi var ble det tidlig kvelden etter en deilig middag på Ali’s bbq.

 

Etter en god natts søvn startet vi dag to med å teste ut treningstilbudet på det flotte anlegget. CrossFit, kampsport og sirkeltrening ble gjennomført med stor iver. Gjennomsvette var vi etter ca 1 minutt med oppvarming pga den høye luftfuktigheten og varmen. Puh.. På ettermiddagen tok en gjeng turen til Kata Beach for å bade, slappe av og jobbe videre med brunfargen.

 

Søndag og fridag. Tiger er stengt på søndager så vi valgte å tilbringe hele dagen på Patong Beach med ny runde tanning, samt akrobatisk leik i vannet.
Deretter var det Naka night market som sto på planen. Her fikk de fleste gjort noen gode kupp og brukt litt mer penger enn det som var planlagt. Resten av kvelden var det felles middag og kos for å feire vår flotte 2. års elev Odd Arne. Gratulerer med 23-årsdagen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *