ShapeUp Convention

Høy rosa faktor og en supergod stemning møtte oss –  Fitness-Puls og styrke til Convention i Oslo.

Atletica Domushall var fullproppa med treningsglade gutter og jenter til en HEL  workshopdag med gode, harde, lærerike og inspirerende treningsøkter og foredrag fra PTèr og foredragsholdere av ypperste klasse. De var håndplukka for denne fantastiske treningsfesten, og det var full trøkk fra oppvarmingen startet kl 1000 til dørene lukka 1800.

Hele 13 arenaer foregikk det timer hvert 40 min gjennom dagen. Alt fra innlæring av svømmeteknikk, til et utall av høypulstimer, til spinning, Crossfit, Bungee,  Bootcamp, Selvforsvar, X-antall varianter av styrketrening, Yoga / mobilitetstrening, –  til foredrag om mentaltrening, kosthold, forebygging av skader, eller «må du trene tungt for å bli sterkere».

Det sier seg selv at dette var et eldorado og en inspirerende dag for oss som går på Fintess- puls og styrke på Idrettsskolen.

I tillegg til trening og foredrag var det rigga et standområde med mulighet for shopping, eller du kunne delta i kule konkurranser, få deg «trendy» treningsfletter eller teste ut smaksprøver fra ulike matleverandører.

Vi takker ShapeUp for et strålende arrangement og gleder oss allerede til neste år :-).

På vei hjem stoppa vi i Kongsberg og fikk et velsmakende middagsmåltid på Jonas B. Gundersen. En fin avslutning på en lang og inspirerende treningsdag.

Takk for innsatsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *