Reisebrev 4 fra New York

På torsdag valgte elevene ut egne timer å dra på. Noen hadde mer suksess en andre, men det ble deltatt på både Poladance, Yoga og Styrke. Poledance var vist morsomt, men kanskje ikke den stilen de hadde forventa 😉

Bowling i Times Square stod på programmet for ettermiddagen. Det var hard kamp om topp plasseringene, men Thea gikk av med en knepen seier over Jonathan. Noen var kanskje mer opptatt av pizza spising enn bowling, men alle har sine prioriteringer (carb. loading er viktig for Fitness entusiaster).

Fredag kom killer instinktet frem. En tøff coach tok oss gjennom noen basic slag, forsvar og kvelingsteknikker, «Carfull, this can  kill someone». Det ble litt voldsomt for noen av elevene, men alt i alt var de veldig fornøyd med å prøve noe helt nytt. OSS!!

Vi avsluttet kvelden med en Harbor Light båt tur rundt Manhatten. Her fikk vi se Statue of Liberty og Ellis Island i solnedgangen, og hele Manhatten opplyst. Dette var akkurat som å være i film, og en flott avslutning på uken.

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Siste dag går med til stapping av kofferter, utsjekk og kanskje litt trening før flyturen. Sjåast på søndag!