Reisebrev 3 fra New York

Da er vi tilbake med mere fra New York. Det har skjedd mye siden sist. Søndag var fridag der de fleste benyttet tida til shopping, shopping, shopping og litt mer shopping. Det går i Lewisbukser, treningstøy og Hooka sko. Celine, Sandra, Hedda og Katharina er kåret til New Yorks beste shoppere basert på kvantitet. (Vi er spent på hvor mye overvekt det blir på veien hjem)

Mandag startet vi dagen som «dyr». Vi tilbrakte 2 timer på Brooklyn Zoo – et gigantisk senter tilrettelagt for parkour, akrobatikk og ninja warrior. Her fikk mange utfordret seg og hadde det sykt gøy.

Siden vi først var i området, benyttet vi muligheten til å bli bedre kjent med Brooklyns gatekunst. Vi gikk en en to timers guidet Street Art tur med innhold om Bombing, Tagging, Throwies og Masterpices. Føler vi nå er utdannet gangsters 🙂

Tirsdag fikk vi pulsen opp på Crossfit Virtuosity! Vi starta økten med litt tung knebøy, så avsluttet vi med 18 min av Wallballs, Slegge, Roing, Burpees og Slam Balls. Flere logg flat på bakken etterpå, men det var også mange smil. Keanskje det er en fremtidig Crossfit Games Athlete i gjengen?

Senere på dagen brukte flere muligheten til å dra på gratis inngang til 9/11 memorial, det gjorde sterkt inntrykk.

Onsdag roa vi det litt ned med Aerial Yoga, det var en blanding av Yoga, Circus og avspenning i hengekøye. Dette var en ny aktivitet for de fleste med mye latter, litt vonde skrik og stor glede.

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

På kvelden reiste en liten gjeng på Broadway. Lion King! Var en kjempeopplevelse, scenekunst og sang på førsteklasses nivå.

I morgen har elevene fått i oppgave å finne egne treningstimer å delta på, dette skal dokumenteres med bilder. Rykte er at Poledance og Boksing står på planen for flere, så dette blir bra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *