Krabi var siste stopp på linjeturen for fitnesslinjene

De siste dagene gikk unna i en fart. Gjengen tok Longtail båter de 15 minuttene det tar rundt fjellet fra Railay til Ao Nang. Der skulle vi bo på Krabi Forest Home Stay de siste to nettene. Det var kjempefint med gullfisk dammer og blomster rundt, også hadde noen elever leilighet med en kjempe øgle i hagen sin.

De som ikke hadde klatret dagen før dro til Krabi Elaphant Sanctuary. Dette er et reservat for pensjonerte og rescued elefanter. De har som mål å gi elefantene et trygt og naturlig miljø, og opplyse og undervise folk om elefantomsorg. Her fikk de lage mat til elefantene, gå på tur, vaske de og de tok mange flotte bilder.

Siste fulle dagen tilbragte noen formiddagen på stranda, med trening, eller gjømte seg for solen på romma sine. På ettermiddagen tok vi vans til Tiger Cave Temple. Der ble vi møtt med 1200 trappetrinn mot toppen av en fantastisk utsiktspunkt, og sete til en gylden Buddha statue. Jeg tror de fleste kjenner det i leggene enda (3 dager senere).

På vei tilbake til Home Stay stoppet vi på Krabi Town Night market, hvor elevene fikk bruke opp litt bhat og smake lokal is og desserter. Etter det igjen var det jo fortsatt litt tid før morgen, så det ble mere shopping og en siste thaimassasje. 

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Dette var ikke ment å være en luksus tur, men en introduksjon på hvordan det kan være å backpacke og oppleve et land. I tillegg til å fokusere på trening og samhold. Det føler jeg vi har lykkes med, og etter alt fra kakkelakker og matforgiftning til strender, svette treningsøkter og helt ubeskrivelige utsiktspunkter. Jeg tror alle vil sitte igjen med minner for livet.  

Takk for turen,

Marte og Cainan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *