Fitness – puls og styrke og Cheerdance på linjetur – reisebrev 1 fra New York

Etter mange timer på reisefot var det en veldig spent og gira gjeng som ankom New York på tirsdag ettermiddag amerikansk tid. Reisen gikk så godt som knirkefritt, og alle passerte heldigvis den litt strenge grensekontrollen uten større vanskeligheter.

Etter å ha sjekket inn på HI Hostel New York på Upper West Side på Manhatten tok hele gjengen turen ned til Times Square. Her får en virkelig kjenne på den hektiske millionbystemningen med lysende reklameplakater i alle retninger og et yrende folkeliv.

Kvelden ble brukt til litt utforsking på egenhånd før en trøtt gjeng samlet seg på hotellet langt på natt norsk tid.

Når vi er i New York har vi lagt opp til en god miks av trening, inspirasjon og turistopplevelser. Onsdag morgen startet vi med en treningsøkt i velkjente Central Park, som strekker seg over et stort område midt på Manhatten.

Her fikk elevene to økter å velge mellom, enten en løpetur inkludert sightseeing rundt Jackie Onassis reservoiret eller en gruppetrening med egen kroppsvekt. Mange benyttet anledningen til å få seg en god økt i frisk vårluft, mens andre slet med å få fart på kroppen etter reisen.

Resten av onsdagen har blitt brukt til å bli bedre kjent med New York gjennom gruppekonkurransen «Amazing Race». Konkurransen bestod av å oppsøke ulike steder i byen og svare på spørsmål om stedene og ta fine bilder av gruppen i aksjon.

I tillegg var det visse gjenstander og logoer som skulle finnes frem til, samt at de skulle finne kjente steder fra film- og tv-verdenen. Ved å farte Manhatten rundt på egenhånd har de nå forhåpentligvis også knekket koden med å forstå hvordan en kan ferdes rundt med t-banen.

Det var interessant å se hvordan de ulike gruppene tok fatt på oppgaven. Noen grupper var godt organiserte, effektive og samarbeidet godt, mens andre slet med å samle gruppa og få samarbeidet til å fungere. Forhåpentligvis lærer de noe av det også. New York har i hvert fall fått vist seg fra sin beste side utover dagen i dag med sol fra blå himmel og god vårtemperatur.

Vi har fått en god start på oppholdet, og gleder oss til mange gode treningsøkter og opplevelser her i storbyen!

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *