Fitness og Cheerdance på treningsleir – Reisebrev 3 fra New York

Livet i storbyen ruller videre, og vi koser oss med alt New York har å by på. Etter noen travle dager i starten av oppholdet var mange glade for en fridag på lørdag hvor de selv kunne disponere dagen til det de ønsket.

For mange ble dette shopping. Rebekka tok rollen som reiseleder for en hel gjeng som ønsket å bruke dagen på å gjøre noen gode kupp på Jersey Gardens Outlet og sørget for at alle kom trygt frem til New York’s nabostat.

Her var det gode muligheter for å få brent av noen kroner, og mange kom tilbake med freshe nye sneakers blant annet. Ellers ble fridagen blant annet brukt til utforsking av Central Park og avslapping.

På søndag var det klart for trening igjen, og denne gangen dro Fitness- puls og styrke på tvers av byen for å teste ut en økt som heter AG6 på Asphalt Green.

Dette er en gruppetime som svært få sentre tilbyr, og vi var så heldige å få booket oss en privat time med en god og engasjert instruktør. AG6 er en økt med høy partyfaktor og intensitet inspirert av bevegelser fra amerikanske idretter.

Her fikk vi prøve mange nye variasjoner av øvelser og utstyr som gjorde at dette ble en spennende, intens og morsom treningsøkt!

Dansegjengen dro ned til Broadway klare for to nye danseklasser. Brodway Jazz og Hip Hop skulle testes ut i dag.

På første klassen hadde vi en instruktør som var godt over 60 år, men hei, god vare går sjelden ut på dato:-) Dette ble en time med god gammeldags Trad jazz, noe som de færreste av elevene har vært borti før.

Aldersgruppen på timen var fra 8-60 år, så en god blanding med andre ord. Fin time med fokus på musikalitet og gode jazzbevegelser.

Neste på planen var Hip hop. Kul time med en lærer som lekte good cop, bad cop med glimt i øyet. Her fikk gjengen testet både nye trinn, men også litt mental trening. Ikke alltid like lett å henge med når læreren står over deg og roper «Hey Norway, are you with me?!». Men elevene står på og er gode og svette etter timen.

Søndag kveld var vi klare for å innta New York Rangers sin storstue Madison Square Garden. Anført av en meget god Zuccarello tok Rangers imot Philadelphia Flyers og var klare for å vise sitt hjemmepublikum at de har noe mer å by på enn de siste hjemmekampene har vist.

Å være på hockeykamp i Madison Square Garden er en opplevelse av de sjeldne. Det er et skikkelig show fra oppvarming til kampslutt med lys, musikk, konkurranser, giveaways og hedringer i tillegg til selve kampen.

Etter en rolig første periode fikk vi valuta for pengene i andre perioden. Philadelphia Flyers tok ledelsen, men Rangers scorte to raske mål, begge assistert av Zucca, og kunne gå inn i siste periode med ledelse.

Den siste perioden ble målrik, og vi fikk en real thrilleravslutning. Rangers økte til 4-1 og alle trodde det hele var avgjort, men etter to kjappe reduseringer fra Flyers på tampen av perioden og deretter Power Play til Flyers det siste minuttet ble det virkelig spenning helt til siste sekund.

En stor opplevelse for gjengen fra Rollag!

Se flere bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *