Reisebrev fra Torevika

Buenos dias! Livet er fortsatt like herlig her nede på Costa Blancakysten. Elevene koser seg gjennom hele dagen, og vi har lite bekymringer. Vi møtes smilende og blide til frokost hver morgen 08.00, og det går som ei kule.

Om elevene sjeldent spiser frokost til vanlig på Idrettsskolen, så gjelder det absolutt ikke her i Torrieveja. Apetitten er svært høy, både til frokost, lunsj og middag. Men slik må det være siden det trenes såpass bra hver dag.

De siste dagene har blitt fylt med fotball, paddeltennis, tennis, ultimate frisbee og egentrening. Flere av elevene er nemlig så ivrige at de trener utenom fellesøktene våre. Enten det er styrkerom, eller løper til og fra treningsfeltet. Det gleder et lærerhjerte som er glad i aktivitet å se sprek ungdom.

Vi har fortsatt temperatur på feltet, men ikke i større grad enn at det er «sunt engasjement». Ingen som er ufine mot hverandre, selv om man kan komme i tøffe situasjoner i ny og ne.

Konkurransene går sin skeive gang, og alle lag har vunnet noen øvelser. Som vi sier Jarand: «Det er tett og knallhardt i topp-eliten.» Jarand har for øvrig komt med en offisiell klage, da han ble satt på lag med Sigurd i double-turneringen i paddel-tennis. Mener det var skjeve lag. Det hører til historien at Sigurd var minst like misfornøyd med sin partner som det Jarand var….

Turneringen var det Herman og Marius Kverneng som vant, forholdsvis overbevisende.

Etter en fantastisk start på treningsleiren vår rent værmessig, så har dette dessverre snudd litt siste dagene. En del vind gjorde f.eks ultimate frisbeeøkta vanskelig, så vi måtte spille fotball i stedet for. Tror uansett elevene var brukbart fornøyde med det, likevel.

Se flere bilder fra treningsleiren til Ballsport på Idrettsskolens Facebookside

Været kan vi selvfølgelig ikke styre selv, og elevene går til hver økt med positive tanker, og vi gleder oss stort til fortsettelsen. Det nærmer seg blant annet landskamp, Spania- Norge. Da er vi 14 stk som drar til Valencia for å se første EM-kvalifiseringskamp. Det blir kanonmorro!

Vi hilser til dere alle!

Mvh Ørjan