Reisebrer 1 fra Torrieveja

Hola, senors og senoritas! Bueno dias, uno cola por favor. De spanske glosene sitter løst her på «Torevika», som det på folkemunne i Norge blir kalt. Ballsportgjengen er godt i gang med årets tredje og siste treningsleir.

De første dagene har gått til fotballtreninger, tennis, paddel-tennis, utholdenhetstrening og noen timer enten på solseng eller på beachen.

Været har vært strålende, mye bedre enn vi kan forvente. De som kan dette, sier dessverre at det perfekte været vi har hatt kanskje er forbi nå, men vi håper fortsatt at sola skinner fremover også.

Elevene har god stemning seg i mellom, og våre reiseledere her nede skryter mye av gruppa. Vel fortjent, selvfølgelig. Dette er høflige ungdommer med mye humor.

På treningsfeltet synes jeg vi har truffet bra med balansegangen mellom seriøsiteten, og det å ha det gøy. Det er som oftest gøy så lenge alle er påskrudd, og det synes jeg vi nesten uten unntak har vært til nå.

I dag, søndag, har vi også bare hatt en fellesøkt. På en 10- dagers treningsleir kan det bli mye med to økter hver dag, derfor har vi lagt inn to dager med en morgenøkt, og hvor vi legger opp til avslapning eller egentrening på ettermiddagen.

Håper elevene har utnyttet dagen i dag godt! Selv om noen elever gikk på en forsovelsessmell første frokost, har det siden den gang vært fulltallig gruppe når frokosten starter. Håper og tror det fortsetter der.

Vi kjører også en del konkurranser gjennom uka, hvor vi har faste lag og konkurranser hver dag. Poengene drar man med seg gjennom uka. Det er premiering for hver konkurranse, også en premie til vinnerlaget som har samlet flest poeng til slutt.

Se flere bilder fra treningsleiren til Ballsport på Idrettsskolens Facebookside

Team Olav har her komt skeivt ut, og ligger etter 3 konkurranser nederst på lista sammenlagt. Kaptein Olav scorer uansett til 6 på terningen når det gjelder bekledning. 4 knapper åpne hawaii-skjorter og shorts som kun dekker det viktigste er tydeligvis in.

Team Celine har skutt ut av startblokkene som en rakett, og topper lista sammenlagt. De har vunnet 2 av 3 øvelser, og slikt blir det både snacks, brus og topplassering av. Celine, sunn og god ungdom som hun er, setter likevel større pris på soloppgangene og solnedgangene her, enn hun gjør på premiene hun sanker inn. Sjokoladen og brusen til Celine er det dermed Daniel som får gleden av, noe han setter umåtelig stor pris på.

Håper folket der hjemme nyter livet slik som vi gjør, og følg med ved neste oppdatering. Vi koser oss gløgg! 🙂

Mvh Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *