NM i volleyball i Trondheim

Våre gutter og jenter var på plass fredag 27.01. Innledende kamper gikk fint med seier mot Grong videregående 2-0. Deretter seier mot Steinkjer vgs med 2-1.

Vi, som skulle være med å se på, heie dere fram og ta bilder av dere fikk stadige oppdateringer av lagleder Tobias, og det var det som holdt humøret til inspektør og rektor oppe. Der vi sirkla over Værnes med fly uten å få lande på grunn av tåke.

Så til Ålesund, vente – deretter sirkle over Værens igjen. Så tilbake til start –  Gardermoen. Vente – spise – vente – endelig av gårde kl. 20.00 med myk landing på Værnes kl. 21.00. Da var alle kamper ferdigspilt for dagen.

Som vinnere av pulje F i mix klassen gikk idrettsskolen videre til A-sluttspill.

Lørdag var vi på plass i Dragvoll Idrettssenter. Seks parallelle baner og kamper som gikk kontinuerlig. Det er moro å kjenne på intensitet, glede og mestring.

Noen videregående skoler og folkehøgskoler hadde flere lag med. Det gjorde at heiagjengen ble stor, og hørtes godt. Idrettsskolens heiagjeng var ikke dens største, men vi hørtes og Christopher hadde mobilisert hele familien. Deler av familien kom faktisk fra Sverige. Da snakker vi virkelige supportere.

I åttendedelsfinalen møtte vi Katta. Det ble en jevn kamp som Idrettsskolen til slutt vant 2-1. Her viste laget at de klarer å hente seg inn etter å ha tapt første sett. Godt jobba.

Neste var kvartfinalekamp mot Fusa. De var gode. Det ble en jevn kamp der Idrettsskolen dessverre tapte til slutt 1-2. Her ble vi regelrett overkjørt som heiagjeng. Fusa stilte med sauebjeller og plasttønner de tromma på. Jeg har fremdeles ringelyder i øra.

Siste kamp for dagen skulle avgjøre plasseringer mellom 5-8 . Her møtte vi Lamberseter vgs. med lagleder Rune Snaprud, som er tidligere elev ved Idrettsskolen. Verden er ikke stor du.

Dessverre hadde futten gått ut av laget fra Idrettsskolen. De var rett og slett slitne både mentalt og fysisk. De hadde problemer med kommunikasjonen seg imellom, og da daler samspill og energi. Så her ble det tap.

Søndag spilles siste kamp mot Asker vgs. Vi har trua og regner med at energien og samspillet er på topp, og at dere kan avgjøre med godt spill til en solid 7. plass.

Stolt av dere.

Sølvi og Hilde.