Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet for elevene på Ballsport og Fotball

Solen fortsetter å skinne på oss her i Salou, og det samme gjør elevene. Vi må først som sist bare berømme elevgruppa som vi har med oss på tur, det er en fantastisk fin gjeng vi har med oss til Spania. Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet. Vi er kjempefornøyde med hver og en av dere!

Noen av elevene har godt på solsmellen

Dette har vært den fjerde dagen her nede, og nå har noen av elevene godt på solsmellen og blitt solbrente. Det tok tre dager lenger enn vi trodde på forhånd, og det var Nikoline som var den første som virkelig ble solbrent.Oddsekspertene skal ha det til at det blir flere de siste dagene her nede, når sololjen kommer frem da de mest offensive virkelig skal ha den siste touchen på fargen sin. Vi gleder oss til å se resultatene.

Utover «det samme gamle» som god mat, trening og mye sol, så kjører vi på med ulike konkurranser. På økta i dag hadde vi en ny presisjonsøvelse, og Finn Arne viste at forrige seier i presisjon ikke var et blaff. Han bar laget sitt til en delt seier sammen med «Bærumsgutta» og «Trøndelagsbanden».

«Kvitt eller dobbelt»

Den ene bærumsgutten og den ene fra trøndelagsbanden har enda ikke lært etter minigolftapet i går og inviterte på en «kvitt eller dobbelt» i dag mot lærerne. Det gikk selvfølgelig som det måtte gå, da de gamle fortsatt er eldst.

God egeninnsats

Vi er også opptatt av elevmedbestemmelse, og på andre økt i dag var det litt «frie tøyler». Elevene fikk selv velge hvilken type aktivitet de kunne gjøre, og når de skulle gjennomføre den. Dette kunne vi ikke gjort om ikke elevene er selvstendige og gjør en god egeninnsats, men det gjør heldigvis disse. Tennis, padeltennis, styrketrening, volleyball, jogging og fotball var noen av aktivitetene som elevene valgte å gjøre.

Det er morsomt når det blir gjort mye forskjellig her nede! Dermed tar vi en rolig fredags kveld og lader opp til nye tak i morgen. Vi høres!

 

Sigurd og Ørjan

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *