Ballsport på treningsleir til La Nucia, Spania

Vi dro klokken 01.30 fra skolen med 2 minibusser. Selv om mange er trøtte, er stemningen på topp for å reise til Spania. Flyturen til Spania går uten problemer. Alle får bagasjen sin utenom Elias Stranger, som uheldigvis enda ikke har fått den.

Videre gikk turen til Villa Camp el Planet, som er et fantastisk sted vi skal tilbringe denne uken i Spania. Vi har hele plassen for oss selv. Deilig å kunne tilpasse beliggenheten til våres behov uten å måtte ta hensyn til andre.

Første økt skulle vi gjennomføre samme dag som vi landet i Spania. Da var det Padel som stod på planen. Vi møtte opp og klarte å spille i ca 15 minutter før himmelen åpna seg, og regnet falt ned i Spania. Det ble så mye at vi måtte avbryte.

Elevene var uansett litt slitne og trøtte etter flyturen, så det gikk heldigvis greit. Humøret på gjengen var det i hvert fall ikke noe å klage på.

Dag 2

Neste dag våkner vi opp til frokost klokken 08.30. Været var fortsatt ikke det vi hadde håpet på, så da ble først aktivitet å trene på styrkerommet i La Nucia. De fleste på linja er ivrige på styrketrening, og koser seg. På slutten av økta åpna det seg for bading i svømmebasseng og boblebad.

Senere på dagen skinner solen frem. Da har vi 2 timer med Tennis Hardcourt på planen. En kanon økt med engasjerte, positive og flinke elever. Ikke nok med det avslutter vi kvelden på en restaurant i Altea. Maten er nydelig, og vi koser oss gløgg.

Dag 3

Dag 3 starter med frokost 08.30. I dag starter dagen med fotball i La Nucia. Banen vi trener på blir brukt av store internasjonale lag som England og Spania. Det gjør det ekstra spesielt å spille der. Godt samarbeid, lagånd og innsats gjør at denne økta var strålende.

Etter en god lunsj på villaen dro vi på padel. Denne gangen er været bra. Det førte til god stemning og mye glede på padel banen. Banen vi spilte på hadde også god utsikt over byen Benidorm, som gledet flere. Vi avsluttet dagen med pizza på villaen. Topp dag på treningsleir.

Dag 4

På tirsdag starter dagen igjen med frokost klokken 08.30. Første økten i dag er beachvolleyball i Benidorm. Vi er heldige med været og blir instruert av en tidligere Beachvolleyball OL spiller. Økten er god, og været holdt seg.

Etter en 2 timers beachvolleyball økt og lunsj på villaen, fikk 7 ivrige golf spillere spille golf i Las Rejas. Her får de lånt utstyr og spilt på 9 baners hull. Isak stakk av med dagens prestasjon, mens Madelene vant dagens slag. Resten av gjengen koste seg med Padel i Villa Aitana Padelpoint.

Dag 5

På onsdagen var det igjen fotball i La Nucia på planen. Igjen møter alle elevene opp til riktig tid, og stille opp med godt humør og gode prestasjoner på banen. I tillegg til fotball fikk noen prøvd ut Padbol. Dette viser seg å være veldig gøy for noen, men også veldig vanskelig for andre.

Senere på dagen skal vi spille Beachvolleyball i Benidorm. Da åpna himmelen seg opp igjen, og det begynte å regne. Heldigvis hadde var vi forberedt på dette og dro på shopping på et shoppingsenter. Elevene virket fornøyde med det. Senere på kvelden drar vi på restaurant i Albir hvor vi får noen nydelige burgere. Vi drar også innom et sted, hvor elevene fikk vise frem sine Spanske dance moves. God stemning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *