Ballsport på treningsleir i Danmark

En action-fylt første dag er over!
Dejlig start på oppholdet vårt. Vi har hatt to treningsøkter, en fotball og en innebandyøkt. På fotballøkta lånte vi også bort noen elever til fotballinja, slik at de får muligheten til å trene sammen før tirsdagens kamp.

På fotballøkta hadde vi teknikksirkel, skudd/ keepertrening og mye spill. Engasjementet var på topp!

Etter en god varm lunsj gikk vi i idrettshallen for å ha en økt med innebandy. Det finnes vanter her, noe som gjør at spillet blir veldig intensivt og morsomt. Økta her bestod av en oppvarmingsbit med ballbehandling, før man gikk i 4 lags-spill på hel bane. Også her gjorde elevene en strålende jobb.

På kvelden var vi på action-house sammen med fotballinja. Elevene fikk en runde go-cart, en runde bowling og en runde lasergame hver.

Gutta fra Hamar viste seg som actionglade gutter, der Jon hadde beste rundetid i go-cart, mens Kristian stakk av med den høyeste poengsummen i bowling. Stemningen i gruppa er veldig god, og vi gleder oss til fortsettelsen!

På tirsdag er første økt ultimate frisbee, før det blir volleyball i idrettshallen i økt 2.

Vi ønsker en så allsidig uke som mulig, derfor er vi innom mye ulike idretter.

På kvelden skal noen av gutta spille basketball-kamp mot et lokalt lag her, mens noen andre skal bistå fotballinja på kamp. Dermed blir det en ny aktiv og allsidig dag i Danmark!

Svein/ Ørjan.